Posted on

Cu ambele mâini, țineți o ganteră direct peste piept.

Cu ambele mâini, țineți o ganteră direct peste piept.

Scuturarea rutinelor a ajutat și ea. A jurat temporar acompaniamentele de țigări preferate, cum ar fi cafeaua și vinul roșu. Și pentru că vechiul ei „loc de fum” se afla pe veranda, nu a folosit ușa din față timp de șase luni. De când a renunțat, Hudak, acum în vârstă de 37 de ani, a câștigat titlul de doamnă Georgia Statele Unite în 2008 și este acum dedicat răspândirii cuvântului despre pericolele fumatului. Ea este purtătoare de cuvânt a Parteneriatului Național pentru Cancerul Pulmonar și lucrează pentru a șterge stigmatul asociat cu boala. Mai multe articole care vă ajută să renunțați la medicamente vă pot ajuta să renunțați la fumat 97 motive pentru a renunța la fumat Quiz: Ce fel de fumător sunteți De ce a funcționat Schimbările de dietă și exerciții fizice pot ajuta persoanele care renunță să evite creșterea în greutate, un lucru care îngreunează renunțarea la femei, spune Erik Augustson, Dr., MPH, om de știință comportamentală la Institutul Național al Cancerului. Și un studiu recent al Universității Duke spune că tăierea cofeinei și a cărnii este importantă, deoarece acestea pot face ca țigările să aibă un gust mai bun. Fructele, legumele și produsele lactate, pe de altă parte, nu maschează țigările cu gust urât. Modificările stilului de viață Tiffanys i-au dat mai multă energie decât și-ar fi putut imagina. „Dacă știu că viața ar fi atât de bună ca nefumătoare”, spune ea, „aș fi renunțat mult mai devreme!” Povestea lui Hudaks a fost publicată pentru prima dată alături de profilurile altor renunțători în numărul din septembrie 2007 al revistei Health.

Am chemat pe toată lumea în iulie 2008 pentru a vedea cum merg lucrurile – și nimeni nu a început să fumeze din nou! Și tu? Ai renunțat? Te lupți acum cu țigările? Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la tellyourhealthstory@health.com (cu „„ Renunțați la fumat ”” în subiect) și împărtășiți-vă strategiile și luptele. Puteți ajuta pe altcineva să depășească dependența de nicotină. “” https://www.health.com/condition/cold-flu-sinus/antibiotics-test200OK Suntem în mijlocul unei crize de antibiotice despre care experții în sănătate publică avertizează de ani de zile.

În timp ce antibioticele sunt un miracol al medicinei moderne, acestea sunt suprautilizate și abuzate – 30% din rețete sunt inutile, a fost găsit un nou studiu și totuși medicii continuă să le prescrie în mod necorespunzător, iar industria agricolă se bazează pe ele pentru a menține animalele plinuțe. O astfel de utilizare excesivă duce la bacterii mai inteligente care evoluează în super-bug-uri care pot rezista la aproape orice medicament antibiotic disponibil astăzi. Pentru a evita o lume a infecțiilor bacteriene rampante, netratabile, experții spun că reducerea utilizării inutile a antibioticelor este esențială.potencialex mod de utilizare Aceasta include prescrierea medicamentelor numai pentru infecții bacteriene, împotriva cărora acționează, și nu pentru infecții virale. Dar, deoarece persoanele cu infecții bacteriene – de exemplu, persoanele cu simptome de răceală – tind să se simtă în mod similar cu cele cu infecții virale – cu simptome de gripă – mulți medici încă prescriu medicamentele pentru ambele. Acum, oamenii de știință de la Universitatea Stanford și Centrul Medical al Spitalului de Copii din Cincinnati raportează un test de sânge care poate distinge infecțiile bacteriene și infecțiile virale. Testul analizează proteinele produse de șapte gene; în prezența bacteriilor, patru dintre gene devin mai active, în timp ce în prezența virușilor, trei dintre ele produc mai multe proteine. Măsurând acest lucru, testul poate spune cu certitudine sigură dacă o infecție este cauzată de o bacterie sau de un virus. Acest lucru a fost un virus a fost o surpriză pentru cercetători. „Noțiunea că există doar șapte ținte cu o precizie cu adevărat excelentă a fost destul de șocantă”, spune Dr.

Timothy Sweeney, cercetător la Universitatea Stanford și autor principal al lucrării, care a fost publicat în Science Translational Medicine. Studiile anterioare au identificat zeci sau sute de gene care au fost asociate fie cu infecții bacteriene, fie cu infecții virale, dar acestea au analizat un singur set de date de la un grup de pacienți. Sweeney și echipa sa au combinat date disponibile publicului de la aproape două duzini de grupuri de persoane cu infecții documentate. Acestea au variat de la cazuri de răceală obișnuită până la febră virală hemoragică, până la infecții ale urechii și șoc septic. Înlăturarea semnăturilor genetice ale acestor oameni a dus la setul îngust de șapte gene care au prezentat o activitate constant diferită în prezența bacteriilor și a virușilor. Potrivit Centrelor pentru Controlul Bolilor, aproximativ o treime din cele 154 de milioane de prescripții pe care medicii le scriu pentru antibiotice sunt inutile și probabil fac mai mult rău în ceea ce privește promovarea rezistenței bacteriene, decât bine în tratarea infecțiilor. Motivele pentru acest lucru includ pacienții care solicită medicamente pentru a-și trata simptomele, chiar dacă nu sunt cauzate de bacterii, medicii care sunt prea presați pentru timp pentru a-și educa pacienții despre diferența dintre infecțiile bacteriene și virale și o mai bună siguranță- mentalitate neplăcută pentru a proteja pacienții spitalizați de infecții periculoase, potențial fatale, precum sepsisul. „Nu avem cu adevărat un test bun în care putem spune că nu aveți o infecție, astfel încât să putem reține în siguranță antibioticele”, spune Sweeney. Acest grup de șapte gene poate schimba acest lucru, dar va dura câțiva ani înainte ca acesta să devină suficient de fiabil pentru a fi utilizat în clinică.

În timp ce Sweeney și colegii săi au testat panoul la un grup de aproape 100 de copii cu infecții, este nevoie de mai multe teste la mai mulți pacienți pentru a verifica acuratețea panoului. Deocamdată, testul durează de asemenea patru până la șase ore – prea mult timp când pacientul ar putea suferi de sepsis, care poate evolua rapid în câteva ore. Scopul este perfecționarea tehnologiei de scanare a sângelui pentru profilul celor șapte gene în aproximativ o oră. „O mulțime de oameni au spus că avem nevoie de un astfel de test și sperăm că testul nostru, sau unul de genul acesta, va ajuta la reducerea nebuniei în ceea ce privește utilizarea antibioticelor care amenință nu doar medicamentul, ci părți întregi ale societății noastre, pe baza incapacității noastre pentru a trata anumite infecții ”, spune Sweeney. Acest articol a apărut inițial pe Time.com. “” https://www.health.com/mind-body/keep-your-breasts-healthy-your-50s200OK Sânii dvs. acum: s-ar putea să observați o ușoară scădere. Pe măsură ce îmbătrânești, modificările hormonale determină acumularea grăsimii corporale în regiunile inferioare – grăsimea scade adesea la nivelul feței sau sânilor și crește la nivelul feselor sau coapselor, explică Shirley Archer, educatoare pentru sănătate și fitness la Școala Universității din Stanford. Medicament. Veți observa, de asemenea, mai multă cădere, deoarece, pe măsură ce se apropie menopauză, grăsimea (care este mai predispusă la gravitație) înlocuiește aproape tot țesutul mamar, iar pielea își pierde elasticitatea. Vârsta întinde și ligamentele Coopers. Aceste benzi fibroase, semielastice de țesut se găsesc în sâni și „sunt ca niște benzi de cauciuc care se întind în timp”, spune Archer. Preocuparea dvs. cea mai frecventă: cancerul de sân. Riscul de a dezvolta boala este acum 1 din 38, spune NCI.

Deci, la 50 de ani, este mai important ca niciodată să ajungi la o greutate sănătoasă. Mai multe studii majore au descoperit o legătură între creșterea în greutate postmenopauză (mai ales dacă aveți tendința de a câștiga în jurul taliei) și cancerul de sân. „Recomand ca fiecare femeie din această grupă de vârstă să-și măsoare talia, care ar trebui să fie mai mică de jumătate din înălțimea ei în inci”, spune specialistul în sân Holly Smedira. Cea mai bună strategie de screening pentru cancerul de sân: mamografii anuale. Acestea sunt obligatorii, la fel și examenele fizice efectuate de medicul dumneavoastră și autoexaminările lunare. Cea mai bună mișcare de salvare a sânilor: exerciții la piept. În timp ce nimic nu vă va scuti în mod magic de lăsări, efectuarea mișcărilor pieptului de două sau de trei ori pe săptămână va pompa sânii temporar (prin creșterea fluxului sanguin în zonă) și va tonifica mușchii care stau la baza. Iată un exercițiu bun pentru a încerca înainte de un eveniment mare: întindeți-vă pe spate peste o bancă, cu genunchii îndoiți și picioarele pe podea. Cu ambele mâini, țineți o ganteră direct peste piept.

Inspirați pe măsură ce reduceți greutatea într-un arc dincolo de cap, mergând atât cât permite flexibilitatea umărului. Pauză, apoi expiră în timp ce ridici greutatea deasupra unui arc până când mâinile tale sunt deasupra trunchiului. Începeți cu 8-12 repetări; lucrează până la 1 minut. Vești bune! Deoarece sânii tăi sunt mai grași acum, mamografiile pot detecta mai bine cancerul: rata fals-negativă scade de la aproximativ 25% sub vârsta de 50 de ani la aproximativ 15%, spune Brem. Înapoi la Ce vă păstrează sănătatea sânilor “” https://www.health.com/condition/sleep/sleep-apnea-train-crashes200OK Două prăbușiri ale trenului de navetiști din zona metropolitană New York City sunt acuzați de apneea de somn nediagnosticată, potrivit la un anunț de ieri de la Consiliul Național pentru Siguranță în Transporturi. Anchetele au stabilit că conducătorii ambelor accidente – un accident din New Jersey Transit din septembrie 2016 în Hoboken, New Jersey, care a ucis o persoană și o descărcare de cale ferată Long Island Railroad din ianuarie 2017 în Brooklyn, care a rănit mai mult de 100 de persoane – au adormit la locul de muncă din cauza starea cronică. Apneea în somn este o afecțiune foarte frecventă și este ușor de observat de către medici, spune Allan Pack, MD, profesor de medicină la Centrul pentru Somn și Neurobiologie Circadiană al Universității din Pennsylvania. (Dr.

Pack nu a fost implicat în investigațiile de mai sus și nu a evaluat conductorii trenului.) Dar, deși cunoștințele despre această afecțiune sunt în creștere, spune dr. Pack, mulți oameni nu își dau seama că au o problemă – și astfel rămâne frecvent nediagnosticat. și netratat. Iată ce vrea să știe oamenii despre apneea de somn. „Apneea obstructivă în somn este o afecțiune în care căile respiratorii se închid în timpul somnului”, spune dr. Pack. „Când ești treaz, mușchii din căile respiratorii sunt activi – dar când dormi și acești mușchi se prăbușesc, la unii oameni căile respiratorii se îngustează sau se blochează complet.” Acest lucru împiedică oxigenul să circule prin corp și determină în schimb să se acumuleze niveluri de dioxid de carbon. „Când creierul simte asta, te trezește într-un stadiu mai ușor de somn”, spune dr. Pack. „Trimite un semnal către acești mușchi și redeschide căile respiratorii, astfel încât să puteți respira – dar problema este că sunteți întrerupt toată noaptea și nu puteți intra în etapele mai profunde ale somnului.” Unele persoane cu apnee în somn vor observa că se trezesc toată noaptea, dar este posibil să nu înțeleagă de ce. Alții nu se vor trezi niciodată pe deplin și cred că dorm adânc toată noaptea, dar se întreabă de ce nu se simt odihniți dimineața. ÎN LEGĂTURĂ: Cele mai bune și cele mai proaste alimente pentru somn Bărbații au mai multe șanse de a avea apnee în somn decât femeile; alți factori de risc includ îmbătrânirea, fumarea, consumul de alcool sau utilizarea sedativelor și gâtul gros și / sau căile respiratorii înguste. Dar cel mai mare factor de risc pentru bărbați și femei de toate vârstele, spune dr. Pack, este supraponderalitatea. „„ Dacă sunteți supraponderal, este mai probabil să depuneți excesul de grăsime în căile respiratorii superioare ”, spune el. Din acest motiv, odată cu creșterea epidemiei de obezitate din țară, crește și rata apneei de somn. Soții sau partenerii de pat sunt, de obicei, primii care știu dacă o persoană are apnee în somn, deoarece o vor auzi sforăind cu voce tare pe tot parcursul nopții – semn că aerul nu curge lin prin căile respiratorii așa cum ar trebui. Uneori, vor observa chiar că partenerul lor încetează să respire câteva secunde, înainte de a gâfâi sau a pufni și a cădea înapoi într-un ritm normal.

Este posibil ca persoanele cu apnee de somn să nu fie conștiente de faptul că acest lucru se întâmplă noaptea, dar este posibil să se simtă obosit când se trezesc. De asemenea, pot suferi dureri de cap inexplicabile, iritabilitate și probleme de memorie și se pot trezi din cap pe tot parcursul zilei. Pentru a primi poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living Unul dintre cele mai mari pericole ale apneei de somn – pe lângă faptul că crește tensiunea arterială și crește riscul de boli de inimă și diabet – este că poate pune oamenii riscă să adoarmă la volan sau în timpul exploatării utilajelor. Apneea de somn a fost considerată anterior responsabilă pentru o deraiere a trenului MetroNorth din 2013, care a ucis patru persoane și a contribuit probabil la nenumărate accidente de automobile, spune dr. Pack. Din acest motiv, unele companii (inclusiv MetroNorth și LIRR) au început să examineze operatorii de trenuri, șoferii de camioane și alți angajați pentru această stare. Anul trecut, președintele Obama a propus linii directoare naționale care ar impune tuturor companiilor de transport rutier și feroviar să facă același lucru, dar în august administrația Trump a spus că nu va urma astfel de reglementări. Aproximativ 60% dintre persoanele cărora li se diagnostichează apnee în somn experimentează o îmbunătățire majoră după începerea unui tratament numit presiune continuă pozitivă a căilor respiratorii sau CPAP, spune dr. Pack.

Tratamentul implică purtarea unei măști peste nas și gură în timp ce dormiți, care este conectată la un tub care suflă oxigen prin căile respiratorii – ținându-l deschis în timp ce dormiți. CPAP se poate obișnui, spune dr. Pack, iar alte tratamente sunt disponibile și dacă pacienții nu se pot adapta cu adevărat la culcare cu mașina. „Dar este într-adevăr prima linie de terapie”, spune el, „și pentru majoritatea pacienților, odată ce au încercat și își dau seama cât de mult s-a îmbunătățit somnul și toate celelalte beneficii pe care le obțin din asta, iubesc.” El încurajează pe oricine cu simptome de apnee în somn să discute cu medicii despre diagnostic și tratament – pentru propria lor siguranță, precum și siguranța celorlalți. “” https://www.health.com/condition/type-2-diabetes/mccourts-meningitis-sotomayors-diabetes-things-you-shouldnt-say-to-a-nurse200OK Autorul lui Angela’s Ashes Frank McCourt a murit peste weekend, după o bătălie cu melanom și un diagnostic recent de meningită. Iată o explicație bună a legăturii dintre cele două afecțiuni și de ce pacienții cu cancer sunt atât de sensibili la acest tip de infecție. [Daily News] Bloggerul nostru Feel Great Weight discută deseori despre ajustările pe care le face în dieta ei de vară pentru a menține pierderea în greutate, inclusiv reducerea băuturilor alcoolice. Dar ar trebui să renunțați complet la băut sau moderarea este încă cheia succesului? Scriitorul de fitness Katherine Hobson examinează problema în profunzime. [S.U.A. Știri Raport mondial] Nu pot dormi? Scrie o carte. Acest sfat poate să nu funcționeze pentru toată lumea (de fapt, probabil că majoritatea medicilor nu l-ar recomanda), dar face truc pentru acest autor cunoscut – care suferă de o tulburare de somn care nu este atât de cunoscută, afectând doar 2 % al populației. [USA Today] Dintre toate întrebările adresate candidatului Curții Supreme Sonya Sotomayor săptămâna trecută la audierile de confirmare, un subiect care nu a apărut a fost sănătatea ei – în special, diabetul. Acum blogosfera se întreabă, ar trebui ca boala ei cronică să fie considerată joc corect? [LA.

Times] Știm cât de importante sunt asistentele medicale pentru sistemul nostru de îngrijire a sănătății fragil și suprasolicitat, dar nu toată lumea le apreciază la fel ca noi. De aceea, ne place această listă cu 10 lucruri pe care nu ar trebui să le spui niciodată unei asistente. Te duci la spital? Citiți mai întâi acest lucru. Ne vei mulțumi mai târziu. [Nursing Link] “” https://www.health.com/author/elizabeth-falkner200OK “” https://www.health.com/condition/pregnancy/zika-virus-colombia200OK Un raport timpuriu despre Zika răspândit în Columbia dezvăluie că aproape 12.000 de femei însărcinate au virusul. În raportul publicat miercuri în The New England Journal of Medicine, cercetătorii columbieni și oamenii de știință din S.U.A.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au declarat că, din aprilie, au fost raportate 65.726 de cazuri de Zika în Columbia, cu numărul dublu de infecții la femei comparativ cu bărbații (acest lucru s-ar putea datora faptului că mai multe femei pot fi testate din cauza riscurilor pentru sarcină).